Witam,
Temat powstaje aby zebrać najważniejsze info o tej zacnej klasie złodzieja.
Licze na pomoc doświadczonych graczy.
Ja zacznę.
1. Jaka jest alternatywa przy quescie na zmianę klasy? Coś trzeba było uzbierać żeby uniknąć q ze skracaniem. Ktoś wie?
2. Ktoś zna build pod krwawienia?
3. Może ktoś jest w stanie jakiś poradnik zrobić?
Przepraszam ze od siebie nic nie wniose do tematu ale doświadczeń wlk nie mam z ta postacią.
Pozdrawiam i czekam na info.

4 replies to this topic
Napisany 06.02.2014 - 02:28:41
Podepnę swoje pytanko:
Jak budujecie assassina? Ja daję 2str 1wit 1luck / lvl
Akurat ruska strona nie działa, ale polecam 1. drzewko pasywek z:
http://www.royalques...showtopic=15061
Napisany 16.07.2014 - 11:35:48
ad.1 Alternatywa to zbieranie określonego dropa ( NPC Ci powie )
ad.2 Build pod dotki ( full krwawienie i trutki / samo krwawienie ) jest nie opłacalny, bo tracisz na sile ataku. Ale jak się już uparłeś to masz takie talenty:
- podwójny cios/taniec ostrzy/krwawy cios przedłużają krwawienie ( maszynka do mięsa ) // tracisz bolesne rany ( 15% obrażeń celowi który krwawi )
- okrutne ciosy/rzeźnik czyli albo kryty dają ci krwawienie kolejne ( baaardzo małe ) , albo 10% więcej obrażeń u krwawiących ( lepsza alternatywa )
- masakra
a to tylko ostatnie drzewko.
z pierwszego możesz wziąć zatrute rany, które zwiększają obrażenia od trutki o 7% za każde krwawienie jakie wywołasz ( możesz maks 4: ze skilla, z kryta, z masakry i z itemów z odpowiednią pieczęcią ).
Ale jak już pisałem, nie opłaca się tak budować. Zadajesz 50%-70% obrażeń i wymusza to zwiększenie szybkości ataku, które jest do niczego.
ad.3
poradniki są na forum.
jak nie u nas to u ruskich.
ad.2 Build pod dotki ( full krwawienie i trutki / samo krwawienie ) jest nie opłacalny, bo tracisz na sile ataku. Ale jak się już uparłeś to masz takie talenty:
- podwójny cios/taniec ostrzy/krwawy cios przedłużają krwawienie ( maszynka do mięsa ) // tracisz bolesne rany ( 15% obrażeń celowi który krwawi )
- okrutne ciosy/rzeźnik czyli albo kryty dają ci krwawienie kolejne ( baaardzo małe ) , albo 10% więcej obrażeń u krwawiących ( lepsza alternatywa )
- masakra
a to tylko ostatnie drzewko.
z pierwszego możesz wziąć zatrute rany, które zwiększają obrażenia od trutki o 7% za każde krwawienie jakie wywołasz ( możesz maks 4: ze skilla, z kryta, z masakry i z itemów z odpowiednią pieczęcią ).
Ale jak już pisałem, nie opłaca się tak budować. Zadajesz 50%-70% obrażeń i wymusza to zwiększenie szybkości ataku, które jest do niczego.
ad.3
poradniki są na forum.
jak nie u nas to u ruskich.
Spoiler
Dodaj odpowiedź

Also tagged with one or more of these keywords: rozbójnik
Royal Quest →
Dyskusja o grze i nie tylko →
Rozbójnik - OgniskoStarted by Darven , 04.06.2015 ![]() |
|
![]()
|