Zabawa znana. Dodajemy po 2-3 słowa, nie więcej.
Zaczynam:
Dawno, dawno temu...
Napisany 26.11.2013 - 22:56:36
Dawno, dawno temu, kupiłem dwa piwa, które były bardzo zimne i[color=rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;] upadły mi na ziemię. Chciałem je podnieść , ale zapomniałem siatki. Więc poszedłem po hamburgera do McDonalda, ale po drodze...[/color]
' Good evening,
This is your fucking captain speaking... '
Napisany 26.11.2013 - 23:52:31
Dawno, dawno temu, kupiłem dwa piwa, które były bardzo zimne i[color=rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;] upadły mi na ziemię. Chciałem je podnieść , ale zapomniałem siatki. Więc poszedłem po hamburgera do McDonalda, ale po drodze[/color],spotkałem kobiete wyzwoloną....
Napisany 27.11.2013 - 05:35:07
Dawno, dawno temu, kupiłem dwa piwa, które były bardzo zimne i[color=rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;] upadły mi na ziemię. Chciałem je podnieść , ale zapomniałem siatki. Więc poszedłem po hamburgera do McDonalda, ale po drodze[/color],spotkałem kobiete wyzwoloną, która poprosiła mnie o...
Napisany 27.11.2013 - 07:40:04
Dawno, dawno temu, kupiłem dwa piwa, które były bardzo zimne i[color=rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;] upadły mi na ziemię. Chciałem je podnieść , ale zapomniałem siatki. Więc poszedłem po hamburgera do McDonalda, ale po drodze[/color],spotkałem kobiete wyzwoloną, która poprosiła mnie o pomoc w...
' Good evening,
This is your fucking captain speaking... '
Napisany 27.11.2013 - 10:39:42
Dawno, dawno temu, kupiłem dwa piwa, które były bardzo zimne i[color=rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;] upadły mi na ziemię. Chciałem je podnieść , ale zapomniałem siatki. Więc poszedłem po hamburgera do McDonalda, ale po drodze[/color],spotkałem kobiete wyzwoloną, która poprosiła mnie o pomoc w rozwiązaniu zagadki...
Napisany 27.11.2013 - 10:49:14
Dawno, dawno temu, kupiłem dwa piwa, które były bardzo zimne i upadły mi na ziemię. Chciałem je podnieść , ale zapomniałem siatki. Więc poszedłem po hamburgera do McDonalda, ale po drodze,spotkałem kobiete wyzwoloną, która poprosiła mnie o pomoc w rozwiązaniu zagadki "Royal Quest'a"...
Napisany 27.11.2013 - 11:28:59
Dawno, dawno temu, kupiłem dwa piwa, które były bardzo zimne i upadły mi na ziemię. Chciałem je podnieść , ale zapomniałem siatki. Więc poszedłem po hamburgera do McDonalda, ale po drodze,spotkałem kobiete wyzwoloną, która poprosiła mnie o pomoc w rozwiązaniu zagadki "Royal Quest'a" gdyż chciała zagrać na ruskiej wersji lecz nie wiedziała jak się zarejestrować....
Napisany 27.11.2013 - 11:31:22
Dawno, dawno temu, kupiłem dwa piwa, które były bardzo zimne i upadły mi na ziemię. Chciałem je podnieść , ale zapomniałem siatki. Więc poszedłem po hamburgera do McDonalda, ale po drodze,spotkałem kobiete wyzwoloną, która poprosiła mnie o pomoc w rozwiązaniu zagadki "Royal Quest'a" gdyż chciała zagrać na ruskiej wersji lecz nie wiedziała jak się zarejestrować lecz ja ni w ząb nie umiałem ruskiego toteż
Napisany 27.11.2013 - 11:40:25
Dawno, dawno temu, kupiłem dwa piwa, które były bardzo zimne i upadły mi na ziemię. Chciałem je podnieść , ale zapomniałem siatki. Więc poszedłem po hamburgera do McDonalda, ale po drodze,spotkałem kobiete wyzwoloną, która poprosiła mnie o pomoc w rozwiązaniu zagadki "Royal Quest'a" gdyż chciała zagrać na ruskiej wersji lecz nie wiedziała jak się zarejestrować.Lecz ja ni w ząb nie umiałem ruskiego toteż poprosiłem ją aby...
Napisany 27.11.2013 - 11:59:38
Dawno, dawno temu, kupiłem dwa piwa, które były bardzo zimne i upadły mi na ziemię. Chciałem je podnieść , ale zapomniałem siatki. Więc poszedłem po hamburgera do McDonalda, ale po drodze,spotkałem kobiete wyzwoloną, która poprosiła mnie o pomoc w rozwiązaniu zagadki "Royal Quest'a" gdyż chciała zagrać na ruskiej wersji lecz nie wiedziała jak się zarejestrować.Lecz ja ni w ząb nie umiałem ruskiego toteż poprosiłem ją[color=rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;] [/color]aby ściągnęła (nie zbereźniki, nie to co macie na myśli) majtki...
[color=#ff0000;]Chyba to jednak napisałem xD[/color]
Napisany 27.11.2013 - 12:16:39
Dawno, dawno temu, kupiłem dwa piwa, które były bardzo zimne i upadły mi na ziemię. Chciałem je podnieść , ale zapomniałem siatki. Więc poszedłem po hamburgera do McDonalda, ale po drodze,spotkałem kobiete wyzwoloną, która poprosiła mnie o pomoc w rozwiązaniu zagadki "Royal Quest'a" gdyż chciała zagrać na ruskiej wersji lecz nie wiedziała jak się zarejestrować.Lecz ja ni w ząb nie umiałem ruskiego toteż poprosiłem ją[color=rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;] [/color]aby ściągnęła (nie zbereźniki, nie to co macie na myśli) majtki z szuszarki bo już długo tam wisiały...
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych