Witam mam problem z wyborem broni dla czarno czytałem parę tu poradników lecz nie pomogły .Mógłby mi ktoś pomoc lub wytłumaczyć co pod co lepsze i jak

Kosa/Branso
Napisany 23.08.2016 - 12:59:24
co prawda nie grywam czarnoksiężnikiem, ale z tego co słyszałam, to bransolety bardziej dla czarodziejów, zas kosy częściej wykorzystują czarnoksiężnicy. Choc i tak w większości zależy to pewnie od statystyk danej broni i Twojej własnej koncepcji gry ^.^
Napisany 23.08.2016 - 13:57:40
Z tego co się orientuję, to kosy były dobre dla czarnoksięzników... dwa lata temu. Nie wiem jak jest dziś. Z tego co czytałem poradniki to większość autorów negatywnie odnosi się do umiejętności/talentów posługiwania się kosą. Zaś jedną z najbardziej polecanych broni dla klas magicznych obu typów jest bransoleta. Aczkolwiek widziałem (dosłownie) KILKU czarnoksiężników z kosami. Czy jest na sali czarnoksiężnik?! Potrzebujemy profesjonalnej opinii fachowca.
T.
Napisany 23.08.2016 - 17:35:32
Z tego co się orientuję, to kosy były dobre dla czarnoksięzników... dwa lata temu. Nie wiem jak jest dziś. Z tego co czytałem poradniki to większość autorów negatywnie odnosi się do umiejętności/talentów posługiwania się kosą. Zaś jedną z najbardziej polecanych broni dla klas magicznych obu typów jest bransoleta. Aczkolwiek widziałem (dosłownie) KILKU czarnoksiężników z kosami. Czy jest na sali czarnoksiężnik?! Potrzebujemy profesjonalnej opinii fachowca.
T.
Czyli ja wciąż żyję w zamierzchłych czasach: " aaaaa zaaaamoich czasów to..." ugh
Dodaj odpowiedź

0 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych