w jakie drzewka wkladac talenty? w zrecznosc czy szczescie ? zauwazylam tez ze fajnie zrobili cios psychiczny ale nwm czy warto go uzywac na czarodzieju, nie mam elementu chaosu. i jeszcze jedno pytanie : o co chodzi z umiejetnosciami z cecha zasobow?

build pod pve czarodziej
Napisany 31.01.2016 - 16:38:31
Build pod PvE grając samemu czy z kimś? Osobiście nie idę w zręczność i szczęście bo wolę jak najszybciej wbić te 100 inteligencji a dopiero potem wkładając więcej punktów w hp oraz zręczność/szczęście. Polecam drzewko "Podstawy magii". Posiada ono skill który odpycha moby i zadaje im obrażenia. Przydatne gdy lurujesz ich trochę i chcesz je odsunąć od siebie żeby mieć pole do działania. Co do psychicznego ciosu to używaj go bo dzięki niemu piorun, kula ognia, kamienne kolce, lodowa strzała i chyba coś jeszcze jest używane natychmiastowo. Jeżeli chcesz to mogę dać screen z moim drzewkiem + rozdanymi punktami. Możesz też pisać w grze.
I jeszcze jedno, podaj jaki masz level.
Napisany 02.02.2016 - 19:10:17
48, raczej samemu lurac i zabijac aoe (tak robilam kiedys ;d pole energetyczne, sciana ognia i deszcz ognia, puscilam chmure burzowa, dawalam w zrecznosc (mialam juz max int) wiec szybka kula ognia ew na dobicie i tak mi sie dobrze expilo, ale teraz jak sciana ognia sie "laduje" i do tego koncentracja... to mi sie cale kombo zepsulo ;< do tego to pole dziala troche inaczej i tez w sumie wolalam poprzednie) zresetowalam sb punkty i chce to sb od nowa zlozyc bo jak weszlam do gry po tym patchu to po prostu z potworami z ktorymi wczesniej najmniejszego problemu nie mialam teraz dostaje baty i tyle ;[
edit: zauwazylam wlasnie ze dobrze wypada cios psychiczny i pozniej kule ale to by mnie zmuszalo do zabijania pojedynczego, a nie lubie tak expic ;p
Dodaj odpowiedź

0 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych