Witam,
Jestem Waszym (regularnym) klientem od dwóch lat i do tej pory bardzo wysoko oceniałem Wasz sklep pod każdym względem. (Obsługa, ceny, szybkość dostawy, kontakt w mediach społecznościowych, promocje etc.) Dzisiaj niestety zaliczacie pierwszą poważną wtopę w moich oczach, o czym informuję Was jak i innych użytkowników, abyśmy uniknęli podobnych sytuacji w przyszłości.
Chodzi o grę Batman: Arkham Knight PC - a właściwie o jej preorder po ponownym wypuszczeniu na rynek w listopadzie 2015.
1. Dlaczego nigdzie w opisie nie jest wyszczególnione, że wersja pudełkowa to tylko kawałek plastiku z kodem steam w środku, BEZ PŁYT? Gdybym chciał sam klucz, to bym sobie go kupił dużo wcześniej w wersji DIGITAL a nie czekał na dostawę.... a właśnie a propos dostawy...
2. Każdy kto kupił Batmana miał otrzymać w ramach promocji/przeprosin od WB wszystkie pozostałe batmany jeśli zarejestruje klucz do 16 listopada. Z resztą na pudełku jest wielka żółta naklejka mówiąca o tym fakcie, szkoda tylko, że paczkę otrzymałem 25 listopada i dostanę w związku z tym WIELKIE NIC.
Tak więc reasumując pozostaje mi spory niesmak po tym zamówieniu. Będę na przyszłość ostrożniejszy z wszelkimi pre-orderami na Muve.
Mam nadzieję, że to był tylko odosobniony "wypadek przy pracy" i że się więcej nie powtórzy, bo jestem stałym klientem i chciałbym nim pozostać.
Pozdrawiam