Mam kilka pytań odnośnie gry i klasy postaci: rozbójnik.
Obecnie mój poziom to 29.
Po pierwsze: Jak rozdawać talenty pod rozbójnika PvE (odnośnie rozdawania atrybutów wiem tyle, że trzeba dodawać głównie w siłę a także w wytrzymałość, potem można jeszcze w szczęście dla częstszych krytyków). W tej chwili rozdawałem do połowy pierwszego drzewka
Po drugie: Gdzie mogę zarabiać? Mam na myśli typowe dropienie i sprzedawanie. Myślałem o siedzeniu w kanałach (pancerze chitynowe są dosyć drogie leci też tam kwas i śluz i skrzydełka nietoperza z moich doświadczeń wynika, że jest całkiem niezły popyt na te questowe itemki). Myślałem też o zwykłych bzykopszczołach (przeźroczyste skrzydełka) a może i jakaś karta dropnie. I jakby ktoś z grubsza mi mógł napisać jakie łupy z potworów sprzedaje się na targowisku a jakie prosto do NPC?
Po trzecie: Gdzie expić? Obecnie siedzę na modliszkach (29 lvl), czasem też w dolinie na ślimakach (31 lvl) i szczerze mówiąc dosyć dobrze tam mi się zdobywa doświadczenie, więc pytam profilaktycznie czy może jest jakaś alternatywa?
Po czwarte: Kiedy kupić kartę trucizny? I do jakiej broni (jaki lvl?) ją włożyć?
Po piąte: Czy opłaca się rozkładać przedmioty na elum i później je sprzedawać (mówię szczególnie o przedmiotach bez slotów, które lecą z potworów.)
Po szóste (i ostatnie!): Czy są jakieś "konkretne" przedmioty które powinien nosić rozbójnik, pytam o wszystkie przedmioty broń, ubrania, biżu, totemy itp.? Na razie używam dwóch sztyletów, ale myślałem też o dwóch mieczach.
Wyszedł mi prawie dekalog Z góry dzięki za wszystkie odp - trochę długa lista pytań powstała, ale może pomoże to także innym graczom rozwiązać ich własne wątpliwości.